Bandholm Badehotel

Sidst jeg spiste på Bandholm Hotel emmede stedet af gamle dage, med et møblement i antik stil og hvide duge der er lige så meget ude af billedet, som den religiøse sekt der i sin tid renoverede og genrejste hotellet.

Egentlig havde jeg gerne set dugene bevaret, dels er det rart med en ren dug at spise ved, dels hjælper det på akustikken, som denne aften er utrolig hård, når lydene reflekteres fra de nøgne træborde mod de bare vægge. Men det er da også første åbningsdag, og alting er så forsinket, at baren først ankom i går. Den fungerer på én gang som bar og reception, i et lokale der er flot indrettet, og jeg forestiller mig, dette bliver en festlig lokation, når sæsonen rigtig kommer i gang, og champagnepropperne springer. For der er helt klart champagnestemning på Bandholm Badehotel.

Menuen byder på fire eller syv retter, vi valgte sidstnævnte, hvilket jeg fortrød, da det stod klart, at køkkenet arbejdede meget langsomt. Er man her på weekend med hele døgnet til sin rådighed, vil det nok ikke være et problem, men jeg overvejede faktisk at forlade bordet efter to timer, da vi kun var ca. halvvejs i menuen, hvilket koster stjerner i betjeningskategorien. Min kone beordrede mig imidlertid til at bevare roen, selvom jeg argumenterede, at dette køkken var virkelig godt og fem stjerner værd, og lige meget hvor fantastisk desserterne var, ville de ikke kunne trække måltidet højere op.

Læs artikel

Børsen Pleasure: Badehotel på Lolland er rykket op i gourmet­klassen – men sæt god tid af til den store men

Besøg restauranten

Bandholm Badehotel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s