
Velsmag med kongelig udsigt til Esrum Sø
I det gamle baghus ligger nu restaurant Skipperhuset, hvis køkkenchef kan mere end sin skipperlabskovs. Læs mere Velsmag med kongelig udsigt til Esrum Sø
I det gamle baghus ligger nu restaurant Skipperhuset, hvis køkkenchef kan mere end sin skipperlabskovs. Læs mere Velsmag med kongelig udsigt til Esrum Sø
Sidst jeg spiste på Bandholm Hotel emmede stedet af gamle dage, med et møblement i antik stil og hvide duge der er lige så meget ude af billedet, som den religiøse sekt der i sin tid renoverede og genrejste hotellet. Læs mere Bandholm Badehotel
Der er kommet en ny toprestaurant i Odsherred. Manden bag er Claus Henriksen, som regerede på Dragsholm Slot i 13 år og skaffede stedet en michelinstjerne. Læs mere Mota
Fransk gastronomi har aldrig spillet nogen særlig rolle på Nørrebro, hvor frikadelle- og stegt flæsk-vældet for længst er blevet kørt over af shawarmarullen.. men for nyligt blev der hejst en trikolore midt i det hele, da RK Bistro åbnede. Læs mere RK Bistro
For denne restaurant handler langt hen ad markvejen om råvarer fra danske marker, enten grøntsager, der vokser op af mulden, eller dyrene, der spiser dem, ligesom det kan være råvarer, der har fløjet hen over marken eller svømmet i de danske farvande her og nu, for sæsonkøkkenet er i fokus. Læs mere Restaurant Mark
.. bindingsværket er intakt, det samme er stråtaget og sporene fra Aksel Christensen, der købte kroen i 1945. Der står nemlig “spis dig glad i Aksels Mad” på en af de gamle brune loftsbjælker. Læs mere Svogerslev Kro
Det lyder som en tyk reklamesmøre, men ikke desto mindre oplevede jeg en meget imødekommende gæstfrihed fra samtlige medarbejdere, under besøget på Neni i København. Læs mere Smagen af Tel Aviv i København
Inden besøget forleden var min skepsis overfor konceptet yderst rummelig, og den omfattede ligeledes indretningen, da de første fotos fra stedet viste et miljø, der mindede mig mere om en lufthavns lounge fra 1990’erne end en hyggelig restaurant. Læs mere Et vellykket møde mellem Japan og Italien
Jeg tænkte, at så ville der nok være molekylær gastronomi på tallerknerne og stjernekastere i desserten, men det var ikke tilfældet. Læs mere Stjernegod mad i Planetarium
Sans Souci betyder “uden bekymringer” og på denne restaurant, behøver man ikke bekymre sig om fremtiden for den klassiske danske mad. Læs mere Den ubekymrede wienerschnitzel